View Single Post
Old 8th October 2015, 06:44 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Inilah Ciri Burung Tledekat Laut

Tledekan segara asring uga disebut distillates segara, amarga iku padha swara manuk ngginakaken suara suling. Melodious, sanadyan mungel sethitik kurang mawarni-warni. Volume ana kurang atos katimbang sadulur kang, gunung tledekan.

Tledekan nyata manuk migran segara. Panjenenganipun seneng kanggo mindhah ngendi. Habitat alam, kayata ing Jepang, Korea lan bagéan Cina lan Rusia. Nanging yen wilayah mejet dening mangsa, segara tledekan bakal "nylametake" ing sisih kidul, saka Vietnam, Kamboja, Thailand lan Indonesia (notabene Sumatra, lan Kalimantan).

Around April-Mei, kang ing habitat alam ngetik panas, padha bakal bali menyang kutha, lan jenis ana. Mangkono, wiwit Oktober taun pungkasan, suling tledekan kerep ditemokake ing Indonesia, lan saiki wis wayahe pungkasan kanggo bali menyang habitat sing asli.

Link: tledekan laut
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links