View Single Post
Old 8th October 2015, 09:04 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Mengenal Burung Tledekan Gunung

Sadurunge tuku tledekan manuk, loro kanggo Klangenan ing ngarep utawa panggonan saka lomba, ana sawetara kritéria sing kudu dijupuk menyang wawasan, kalebu mental lan fisik rasio / katon.
Ing pilihan saka manuk tledekan gunung, ing bab kawitan kanggo Wigati punika faktor mental. Iki mental Highly qualified kanggo nemtokaké apa manuk bakal lomba utawa ora.
Manuk apik bisa dikenal saka wulu werna padhang, neat lan mengilap. Yen wulu watara dheweke katon kurang lan matted, iku wujud manuk ing kondisi apik, amarga saka lack saka care lan Nutrition ora nyukupi.
Kajaba iku, ing manuk karo wulu kurang lan tangles biasane ora duwe apik mental. Amarga katon rambute iku salah siji saka ibukutha nalika piyambakipun bakal ngadhepi karo jenis manuk utawa partner.

Link: tledekan gunung
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links