View Single Post
Old 8th October 2015, 12:56 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Inilah Ciri Dari Burung Tledekan Bambu

Iki manuk, kalebu manuk sing ora pindhah, nanging ora shift habitat mangsan antarane dhataran dhuwur lan kurang. Pasangan manuk jenis ing siji wilayah tartamtu. Senajan manuk aktif nanging asring njagong ing perch ndhuwur kanggo wektu maneh wektu. Manuk wayahipun ing wangun saka seri prasaja saka telu utawa papat kombinasi singsot. Tledekan manuk fighter kalebu (kaya manuk Murai Batu, Kacer, Ciblek) etc. Supaya iku gampang banget kanggo njaluk. Yen ana tledekan, ketemu tledekan pets tledekan, utawa kaset audio, nyekel!

Pangan pokok kulawarga Niltava serangga kayata dragonflies, kupu, caterpillars lan woh-wohan cilik. Pring uga dikenal kanggo tledekan ing pring, nest pring akeh banget, uga ing wit. Kang senengane kanggo mangan ulat2 ing wit pring.

Link: tledekan bambu
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links