View Single Post
Old 9th October 2015, 06:52 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Mengenal Burung Decu atau Tledekan Kembang

Ing wektu tuku, bakul ngandika iku tledekan Kembang jeneng manuk nanging mesthi apa aku ora ngerti. Sak perawatan babagan sapisan saben minggu wiwit tuku wis arep mangan voer sanadyan akeh panganan pokok sing pas ing alam bébas isih kita disiapake karo bagean kathah, lan Alhamdulillah uga wis diwiwiti kanggo muni malah sanadyan wiwitan ngeriwik anyar nanging nuwun ora kagungan wektu kanggo ngrekam swara saka chatter amarga misale jek ora swara asli (plongnya).
*
Pancen, yen dideleng secara fisik lan obahe cursory tledekan bittern nanging ngandika ndhuwur kasebut iku pembangunan lan jender tledekan lanang utawa wadon uga durung ngerti lan kondisi diwasa utawa isih anak kirik uga ora ngerti, nanging mesthi nalika viewed saka swara misale jek isih gulungan wit enom ,

Mugia, ing ora kesuwen bisa kita krungu swara asli (ngelong) yen bisa ... lan bisa digunakake minangka kumpulan tambahan manuk sing kita duwe.

Link: tledekan kembang
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links