View Single Post
Old 9th October 2015, 02:52 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Download MP3 Suara Kicauan Burung Tledekan

Tledekan manuk utawa olahan wiwit tune pisanan kicaumania akh, amarga Booms merdu lan mawarni-warni. Ing kasunyatan, sawetara taun kepungkur, tledekan manuk tak kelas dhewe ing macem-macem lomba manuk.

Senajan kautaman ing manuk lomba waning, malah event organizer sethitik (EO) sing "kandel" kelas tledekan mbukak, sing ora ateges nomer pembuangan sudo. Nganti saiki, manuk sing wis katon lan gaya saka nyeklek khas isih akeh sought sawise.

Care manuk Tledekan iku bener ora akeh beda saka perawatan saka manuk wayahipun sing duwe karakter sing padha, minangka Kacer, ciblek, utawa watu murai.

Link: suara tledekan
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links