View Single Post
Old 10th October 2015, 06:35 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Jitu Merawat Burung Kolibri Ninja

Tips ing Carane Njupuk Care saka Kolibri Ninja. Kanggo penyayang saka manuk, utamané hummingbirds yen sampeyan lagi ngramut manuk kolibri ninja ing wusana iki carane budidoyo saka tanduran lan kéwan bakal menehi tips ngrawat manuk kolibri sing. Sadurunge luwih ngrembakaken carane Care kanggo hummingbirds tengen, sampeyan kudu ngerti babagan manuk kolibri ing. Kolibri iku manuk sing bisa kanggo tutup wings sawijining nganti puluhan per detik. Supaya manuk kolibri iku bisa kanggo nyedhot nectar ing kembang nalika mabur.

Link: merawat kolibri ninja
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links