View Single Post
Old 10th October 2015, 09:57 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Makanan Berkualitas Burung Kolibri Ninja

Ana sawetara jinis hummingbirds ing Indonesia, karo wangun lan dedeg piadeg karo ukuran sing ora akeh beda, adhedhasar jinis manuk kolibri bisa dipérang dadi 8, yaiku;

Ninja hummingbirds, manuk kolibri Wulung, hummingbirds Oil, manuk kolibri hummingbirds Black, Jawa, manuk kolibri gunung, Lake hummingbirds, manuk kolibri Sepah Raja

Ana sawetara tips lan cara kanggo nggawe manuk favorit kita (hummingbirds) bisa Rambling lan diligent Twitter (gacor), kang:

Nyoba kanggo milih manuk sing jinis lanang (kanggo hobbyist biasane ngerti) utawa yen diijini takon bakul takon dipilhkan lanang.
Search manuk karo kondisi sehat, pinter, mata Agile lan padhang
Pilih manuk werna kanthi wulu sing kontras lan padhang (apa sing

Link: makanan kolibri Ninja
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links