View Single Post
Old 11th October 2015, 07:03 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Mengetahui Kelamin Jantan Pada Burung Kolibri Ninja

Manuk kolibri memang akeh spesies manuk kolibri siji ninja sing saiki akeh katahan dening hobbyists manuk wayahipun, saliyane kanggo werna unik uga banget merdu Booms gedhe lan cocok kanggo ngawula minangka manuk master kanggo chatter manuk liyane.

Minangka wis nuding metu sadurungé kolibri sanget warna jinis karo wangun lan dedeg piadeg karo ukuran sing ora akeh beda, adhedhasar jinis manuk kolibri bisa dipérang dadi wolung, yaiku:
Ninja hummingbirds, manuk kolibri Wulung, hummingbirds Oil, manuk kolibri Black, hummingbirds Jawa, manuk kolibri gunung, Lake hummingbirds, manuk kolibri Sepah Raja.

Link: kolibri ninja jantan
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links