View Single Post
Old 14th October 2015, 12:37 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Berbagai Jenis Burung Kolibri

Nectar-mangan manuk wings dipercaya cetha populer ing antarane chirping mania, piyambakipun humming.
Ya, manuk iki manuk sing saged Flapping Welasan fluttering saben dhetik supaya manuk iki duwe kemampuan kanggo fly banget astute. Kang bisa nyedhot kembang nectar nalika nglayang fly karo gerakan stabil banget. Kelangan huh!
Ndeleng saka sawijining jinis, manuk kolibri iki wis jinis warna. Siji jinis manuk kolibri sing dikenali duwe swara wayahipun apik banget supaya akeh sought sawise dening pembuangan humming bird disebut ninja. Keunikan kolibri punika ninja manuk kang bisa mabur déning gerakan sakdurunge.
Kang menehi kritik saka rega, regane ora manuk larang banget. Nanging yen ninja iki hummingbirds gacor, biasane rega tekan mayuta-yuta rupiah.

Link: jenis kolibri
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links