View Single Post
Old 15th October 2015, 11:24 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Perawatan Terbaik Burung Kolibri Ninja

Hummingbirds kalebu manuk cilik sing saiki diwiwiti kanggo nggunakake. Saliyane swara khusu, padha menyang Pleci swara, hummingbirds wis swara diligent uga bisa digunakake kanggo nggodho manuk kanggo wayahipun, kanggo Kayata anis kembang anise lan abang. Manuk kolibri ireng manuk kolibri paling sought sawise utawa ninja a. Kene sawetara jinis hummingbirds sing misuwur antarane pembuangan saka manuk ngginakaken suara ing Indonesia.

Sifat:
Biasane katon piyambak utawa ing pasangan, ngunjungi don dapdap ne wit utawa tetanduran wit-witan padha ing pinggiran alas sawah utawa.
Food:
Kembang nectar lan macem-macem serangga.
breeding:
Breeding meh saindhenging taun. Desember-Juli lan September. Number 2 endhog, blentongé pink, kang diselehake ing Hive hanging ora adoh saka permukaan lemah, ing pinggiran alas, utawa shrub secondary.

Link: perawatan kolibri ninja
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links