View Single Post
Old 15th October 2015, 06:53 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cirinya Burung Kolibri Ninja Bagus dan Berkualitas

Ing artikel iki aku bakal nuduhake kawruh milih ninja kolibri pakan lanang. kawruh iki aku bisa saka penyayang kolibri masyarakat ninja sing wis diterangake dening Supreme om Surya Saputra. Ninja kolibri utawa umum disebut Konin iku salah siji suku nectar-mangan manuk. Colorful sethitik Iki manuk senadyan ukuran cilik, nanging wis swara chirping sing banter, suwara sing merdu lan saged niru manuk liyané. Nanging iki mung bisa rampung dening sing lanang mung, nanging mung swara wadon monotone piyambak ora beda-beda minangka Konin lanang.

Lan pilih lanang arep Konin sangtlah nyedhaki gampang yen kita isih arep tuku iku ing wektu. Amarga ngramut arep kita bisa nyithak kualitas karo manuk stuffing ngginakaken suara swara sing beda-beda gumantung. ing kasus iki ing Supreme om menehi enem nilai ing milih ninja pakan manuk kolibri / Konin, kang minangka nderek:

Link: ciri kolibri ninja bagus
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links