View Single Post
Old 16th October 2015, 01:10 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Ciri Umum Burung Kolibri Kelapa

Baksheesh Ontong spesies manuk maduan lan mangan serangga cilik ing wit, nawakaké suap ontong biasane nganggo madu utawa serbuk sari ing wit-witan.

Baksheesh ontong uga misale jek bakal ogled dening chirping manuk mania dienggo minangka masteran, cantik akeh juara Birdsong banget hobbyist menang lomba asring manuk karo materi stuffing manuk besel ontong nyedhaki khas. Yen sampeyan dadi kasengsem ing ngramut utawa arep ngumpulake besel ontong ing omah dadi Klangenan utawa masteran, tips care iki sampeyan bisa nggawe referensi kanggo manuk maduan iki ngreksa.

Link: kolibri kelapa
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links