View Single Post
Old 16th October 2015, 01:54 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Harga Pasaran Burung Kepodang Terbaru

Salah siji saka komunitas songbird favorit ing Indonesia manuk orioles. Saliyane ing suwara sing merdu Booms lan sertanyaring nglukis, orioles manuk wis apik colored wulu kuning padhang. Manuk orioles Oriolus jeneng ngelmu chinensis punika fauna simbul saka Jawa Tengah. Ing antawisipun tiyang Jawi, orioles manuk lambang cohesiveness, harmoni lan kaendahan karakter ing wektu sing padha uga nggantosi anak utawa muda. Kepodang manuk uga dadi salah siji saka manuk Klangenan kanggo Prijajis Jawa saliyane kanggo manuk Turtledove.

Wong Sundha nelpon manuk iki minangka Bincarung orioles. Nalika sawetara wilayah ing Sumatra nelpon Gantialuh lan komunitas Sulawesi nelpon Gulalahe. Kepodang manuk ing Inggris asring disebut Black-naped Oriole. Manuk kunir ing Malaysia diarani Agung.

Link: harga kepodang
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links