View Single Post
Old 17th October 2015, 09:48 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Apa Ciri Kepodang Berkelamin Jantan?

Carane kanggo mbedakake jinis manuk orioles lanang lan wadon Sejatine kita bisa ngerti dening looking werna pillowcase wulu nanging akeh pecandu manuk orioles ketemu karo manuk sing wis wayahipun gacor diligent manuk sing jinis lanang, nanging kadhangkala ana uga Kerep gacor sing spesies manuk wadon sing (ora akeh)

Nalika kita njupuk care saka manuk orioles biasane kita tanpa manuk orioles sing shrill preduli saka kualitas wulu diajang werna manuk lomba ngginakaken suara senggol kualitas swara kang dianggep warna wulu uga bakal duwe plus amarga kaendahan ing werna saka para panuku uga bakal kasengsem ing orioles kita duwe

Link: kepodang jantan
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links