View Single Post
Old 19th October 2015, 10:58 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Pasaran Harga Burung Parkit Terbaru

Parakeets manuk siji spesies manuk duwe werna-werna werna jas lan isih sedulure parrots. Awak parakeet manuk kang wis utamané beaks cilik lan BENGKONG kaya parrots ing umum. Tipe iki dikarepake manuk dening kanca-kanca kicaku amarga wis Intelligence kanggo dilati macem-macem trik lan pirembagan.
Manuk parakeet wis ana kabeh wektu nanging ora patiya kondhang, bisa digunakake minangka parakeet manuk manuk masteran kanggo rocks manuk humming lan manuk cendet. Nanging saiki Parakeet Manuk wis dikenal lan kang kanca incara kicaku. Manuk sing mung bab 10 taun lan iki pari-parian pangan utama. Manuk parakeet digunakake kanggo manggon ing bushes disemak alam bébas, lan Bongkar nest utawa wit-witan.

Link: harga parkit
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links