View Single Post
Old 19th October 2015, 02:50 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Beternak Burung Parkit

Wangsulan: Bab ingkang utama ing menangkar yaiku carane milih sires. Kanggo milih sires kandang jaran lanang qualified sing duwe swara sora, ora pikiranku ora duwe kabisan fisik lan mental, lanang kudu paling sethithik 2 taun, lan uga ora giras (entheng), dedeg piadeg awak becik. Kanggo breeding Badhak wadon milih uga qualified amarga inti uga ing asale becik. Pilih wadon sires sing wis swara sing apik lan hard, ora duwe kabisan fisik ora arep wae pesenan durung, awak apik, entheng lan uga kudu paling sethithik 1 taun.

Kanggo lokasi panangkaran milih lokasi sing ora rame saka macem-macem saka sudhut swara kayata engine, gangguan, etc. Ngremenaken uga utama sumber anakan kandhang. Kita bisa nyetel ukuran negara ora perlu lokasi gedhe. Langit pager kudu dadi nyaman lan uga suryo srengenge kanggo ngetik.

Link:
1. ternak parkit
2. cara ternak parkit
__________________
Budidaya Kenari

Last edited by putrikenari; 22nd October 2015 at 10:45 AM..
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links