View Single Post
Old 20th October 2015, 10:48 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Pakan Yang Baik Untuk Burung Parkit

Parakeets manuk saka kulawarga kangen. A feed cocok kanggo manuk Parakeets parkit.Burung BENGKONG beak iki wangun beak kang podho rupo kanggo manuk gandum-mangan. Parakeet iku pari-parian pangan pokok kayata gandum utawa otek, millet putih, millet abang, jagung, beras coklat lan sawetara jenis pari-parian.

Parakeet kalebu salah siji jinis manuk sing ora mokal kanggo mangan. Nalika banget luwe banjur kajeng sangkarpun bakal ulig kanggo ngeculake keluwen.

Link: makanan parkit
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links