View Single Post
Old 21st October 2015, 11:37 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Sangar Yang Tepat Untuk Burung Parkit

Kandhang Menangkarkan kanggo parakeets utawa asring disebut kandhang breeding digawe karo macem-macem ukuran lan model. carane nggawe kandhang breeding saka parakeets bisa diwiwiti kanthi ukuran kandhang minimal 100 x 100 x 150 (cm) kapenuhan calon tiyang sepah minangka akeh minangka 6-15 pasangan lan ukuran maksimum 250x250x200 (cm) kapenuhan calon tiyang sepah minangka akeh minangka 50 pasangan.

Ana Panyangka sing kandhang gedhe karo ukurean bisa nambah tarif reproduksi luwih utawa kamardikan dheweke, nanging ing laku iku dadi metu sing ukuran luwih gedhe saka pager iku nambah tingkat kaku amarga nalika manuk krungu swara digawe Langsung dheweke, ternak menyang kebingungan supaya saben fly. Nanging sadurunge nggawe pager kudu ngerti syarat-syarat kandhang apik.

Link: kandang parkit
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links