View Single Post
Old 21st October 2015, 11:13 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Ampuh Menjinakkan Parkit

Olahraga manuk chatter supaya tame proyek nyata gampang keganggu. Menapa malih, nalika jinis manuk domesticated sing kepengin wis karakter alam bébas, bakal perlu sabar, proses, kang ora kanggo wayahe. Uga, kahanan iki asring dialami hobbyist sing kepengin kanggo tame parakeet. Ing parakeets, Kejabi gadhah karakter alam bébas, lan Agile, manuk iki duwe karakter Sejatine unruly. Nanging, iku ora pêpalang kanggo hobbyist terus dadi sregep lan laku biasa tame parakeet, liwat wektu iki manuk uga bisa tamed.

Kanggo nggampangake Taming parakeet ing umur parakeet ngirim ora luwih saka 4-6 sasi. Mulane, nalika parakeet wis sing urip nganti diwasa bakal luwih angel. Ing kasunyatan, iku bakal gedhe yen parakeet cilik, ing tangan kita bisa dipertahankan. Kadhangkala kita sadhar parakeets bisa tame dhewe amerga dienggo dening perawatan saka hobbyist ing. Nanging yen kita tetep parakeets sing wis urip nganti diwasa lan tau ngrasakake pet ing panangkaran, banjur Techniques parakeet perlu rampung Taming.

Link: cara menjinakkan parkit
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links