View Single Post
Old 22nd October 2015, 07:56 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Membedakan Kelamin Parkit Jantan dengan Betina

Mbédakaké Gender gampang banget kanggo wong-wong sing wis dawa maintained parakeets, nanging apa bab sing pemulaaa?
oke Aku pitutur marang kowe carane kanggo mbedakake parakeets parakeet Badhak wadon karo lanang.
****** Yen parakeet lanang bagean cerenya dumunung ing sadhuwure PINK werna irung, sing lawas bakal dadi BLUE nanging ana uga wong tuwa tetep pink
****** Nalika parakeet wadon ing cerenya kang dumunung ing irung nalika iku peteng werna PUTIH colored diganti iki CREAM coklat YOUNG UTAWA katon.

Link: parkit jantan dan betina
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links