View Single Post
Old 22nd October 2015, 10:12 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Mudah Beternak Burung Kenari

Senajan kenari kalebu salah siji manuk sing gampang bakal dikembangke, nanging ketoke ana sawetara wong sing isih angel lan boten mesthi bab carane sapi walnuts saé lan leres. Akeh faktor facto sing sampeyan kudu ngerti sadurunge sampeyan miwiti budidaya canaries, sanajan manuk iki kalebu spesies sing gampang kanggo dimupangataké nanging ora bisa dadi careless ing canaries match.
Kanggo sing pengin sinau kanggo cultivate walnuts apik kanggo bisnis sisih utawa mung hobi mung Mungkin review iki bisa menehi sawetara tips for sampeyan.
Uga banjur kita langsung kula kanggo topik utama sing bakal Aku ngrembag carane jenis utawa kenari budidoyo kanggo wiwitan.

Link: cara mudah ternak kenari
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links