View Single Post
Old 22nd October 2015, 01:14 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Tips Beternak Burung Parkit Dengan Baik dan Benar

Mau Tau Cara breeding parakeets? Tips ing Carane parakeets breeding - Hello Friend kabeh, ing wusana Aku bakal nuduhake sawetara informasi menarik banget bab manuk parkit.Buat wong kene sing kaya jenis parakeets iku saranake kanggo tindakake tips lan trik ing ngisor iki. Kanggo sing sing arep ngerti carane mundhakaken parrots, parakeets tindakake tips ing ngisor iki carane mundhakaken iku.

Parakeet iku salah siji saka spesies manuk ngginakaken suara menarik banget. Parakeet akeh di senengi dening penyayang manuk amarga nduwe desain awak lan werna kombinasi unik uga cute wulu merak lan menarik banget. Ing parakeets Saliyane uga duwe suarau / wayahipun tunable. Breeding parakeet rampung kanggo kesenengan (hobi) uga rampung kanggo Entrepreneurship. Breeding parakeet uga salah siji saka kesempatan bisnis banget janjeni, diwenehi dikarepake pasar isih dhuwur kanggo nggawe Nilai Advertisement saka parakeets isih cukup apik.

Manuk parakeet yaiku spesies manuk sing manggon ing koloni / grup, kanggo cara kanggo mundhakaken parakeets ora angel, amarga manuk iki klebu spesies manuk banget adaptable kanggo kabeh jinis lan aspèk lingkungan. Kene aku bakal njlèntrèhaké cara kanggo jenis parakeets. Kanggo wiwitan cara kanggo mundhakaken parakeets sing didhisiki dening mbédakaké parakeets parakeet lanang lan wadon. Iku penting banget kanggo master, sanajan klasifikasi apa-apa kanggo mbedakake sulit.Tetapi parakeets parakeet lanang lan wadon kudu rampung kasebut kanthi teliti.

Kanggo mbedakake parakeets bisa katon saka wilayah near beak asring disebut cere (ndhuwur nostrils.). Kanggo parakeet lanang jinis ing umum duwe cere biru, lampu biru, lan biru peteng. Nalika parakeets wadon umume wis cere coklat lan kain. nanging bisa uga katon saka prigel lan chirping manuk, lanang bakal mindhah liyane Agile lan nyanyi, ing kontras kanggo Badhak wadon parakeet luwih kamungkinan diam.Ciri liyane iku parakeet lanang kuwat Violet biru utawa ungu ing irung nalika ing Badhak wadon iku putih utawa biru lancip. Sirah lanang saka wangun bunder kompak tinimbang betina.Burung Parakeets apik manuk aktif lan semangat, napsu akeh.

Iki manuk tekan diwasa ing umur 90 dina, ing umur paling parakeets bakal katon kanggo partner lan milih nest kasedhiya kanggo bertelur.Pilihlah parakeets wis dipasangake. Parakeet karo karemenan ditondoi dening prilaku jejer kanggo saben besel lan bebarengan. Lanang parakeet bakal nglampahi liyane gangguan yen wis ketemu mbikak watara 5-7 pari-parian pasangan.Setelah manuk iki bakal netes bab 15 dina sawise hatching bakal ngurus anak 30-40 dina. Ing umur anak kirik miwiti metu saka nest nalika ibu wiwit nyepakaké kanggo ngasilake maneh

Link: ternak parkit
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links