View Single Post
Old 22nd October 2015, 10:16 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Mengetahui Burung Parkit Jenis Australia

Ing habitat alam bébas, wis wulu manuk cockatiel dominan werna abu-abu peteng, nanging ing tangan saka anakan, saiki katon akeh mbandingake / werna minangka asil saka mutasi lan silang. Cockatiel manuk iku wis jeneng Latin Nymphicus hollandicus, ing Indonesia isih kurang misuwur saka parakeets lan akeh sing ora ngerti bab iki manuk nanging luar negeri cockatiel manuk klebu manuk favorites pet amarga emosi sepi (domesticated) lan Intelligence supaya manuk iki dadi Pisang macem.

Malah manuk iki care banget gampang. Utama kulawarga australia manuk cockatiel utawa parakeet iku pari-parian. Australia parakeet pangan siap kasedhiya ing vending feed manuk. Bisa juwawut, walnuts sheet, wiji kembang, utawa bisa uga diwenehi sayuran, woh-wohan, jagung manis lan sprouts uga variasi. Ing hobbyist ing Indonesia biasane menehi walnuts sheet, juwawut utawa wiji minangka cockatiel pangan, minangka menu utama lan jagung, Gobis, sprouts buncis, utawa woh-wohan sebaagai cemilan. Manuk Cockatiel iki kalebu ditngkarkan gampang, nanging ing Indonesia isih peternak winates sing breeding. Cockatiel utawa parakeet rega australi ing Indonesia isih relatif dhuwur. Rata-rata (in May 2014) arep regane kisaran antarane Rp.400.000 - Rp. 700,000, - saben buntut. Nalika rega saka peternak, biasane antarane 1,5 yuta - 2,5 yuta. Regane luwih larang yen gaya / werna langka. Cockatiel rega dodolan manuk saiki relatif stabil dibandhingake karo rega canaries lan lovebird.

Link:
1. parkit australia
2. parkit australia
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links