View Single Post
Old 23rd October 2015, 09:16 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Beragam Jenis Burung Parkit

Owah-owahan sing dumadi saka perkembangan saka parakeet conducted dening ahli, ndadekake parakeet werna jas kang mung akeh amarga pangolahan alam, saiki bisa ngrancang ing sesuai karo wishes, supaya iku ora ngageti sing asil pembangunan asalé kuwi werna jas experienced dening parakeets iki wis tau kedaden kanggo spesies manuk liyane.

Perpindahan werna jas page kuning, karo tekane saka werna kuning kosong tanpa titik ireng. Sabanjure rawuh parakeet biru. Yen kita arep kanggo neliti, perkembangan saka werna kuning iku bener bleaching saka werna asli (ijo), wondene warna biru punika pitulungan saka werna ijo.

Banjur parakeets werna jas deviating saka werna saka parakeets werna asli nyebabake werna jas bisa dipérang dadi patang jinis, yaiku ijo, kuning, biru, lan putih.

Karo ibukutha papat jinis saka werna lan sesampunipun interbreed karo saben liyane, banjur dijupuk macem-macem werna kang ateges ndadékaké kanggo penguatan utawa weakening werna dhasar saka werna basa.

Saka asil uji sing wis rampung dening silang kanggo patang werna utami, pungkasanipun angsal werna dhasar parakeets minangka nderek:
Werna basa ijo mrodhuksi ijo peteng, ijo normal (asli) lan cahya ijo.
Mrodhuksi warna ocher kuning, asli kuning kuning lan cahya.
Biru mrodhuksi biru peteng, lampu biru, dam biru asli
Werna putih mrodhuksi Gamelan putih, kuning putih, lan biru putih.

Link: jenis parkit
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links