View Single Post
Old 23rd October 2015, 12:11 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Peluang Usaha Sampingan BUDIDAYA TERNAK BURUNG KENARI

Alexa wektu iki mbagekke menyang admin sing kepengin kanggo miwiti bisnis sisih ing ngarep dening mundhakaken "Wirausaha Sukses Bisnis Starting Saka Hobby" ana tembung sing sepisan admin karo tokoh pengusaha kuat.

Oke sadurungé admin njlèntrèhaké materi kanggo jenis canaries cara, iku bakal dadi apik kanggo ngerti kerja pisanan kenari dhewe. Ing mundhakaken canaries ana sawetara faktor sing kudu dianggep punika umur walnuts, jinis, ternak lan liya saka ndhukung ilmu saka ternak.

Umur Kenari

Umur dadi faktor nentokake sukses utawa Gagal ing canaries breeding, sing paling apik ing umur breeding ora enom banget utawa ora lawas banget. Walnuts sapi siap ing paling 6 months Badhak wadon Walnut lan 8 months kanggo lanang kenari, nanging kanggo asale Walnut Yorkshire lan gedhe kayata dicokot alon hawa nepsu umur minimal 1 taun.
*
Jinis

Sampeyan minangka anakan kudu Master karakteristik walnuts lanang utawa wadon, ing nentokake jinis saka Walnut cukup angel jangka panjang nanging hobis senior banget gampang kanggo nemtokake wong kabar cekap saka dedeg piadeg kenari sanajan ing kasus tartamtu Kadhangkala ana walnuts banget angel kanggo nemtokake jinis Jenis Kelamin.
Karakteristik utama:
1. Kenari umur enom lanang 1.5 ± umur utawa lawas wis diwiwiti kanggo sinau swara / ngriwik.
2. Ukuan awak / awak lanang cenderung kanggo mimpin (lengthwise), gulu iku mandan dawa, yen awak wadon koyone Luwih dibunderaké.
3. Anus lanang nalika viewed (by ndamu sing ora preclude wulu lingkungan) ngadeg mujur / vertikal, yen kuwalik wadon / horisontal.
4. lanang Adult rang sora lan kandel muter

Link: ternak burung kenari

Sumber: BudidayaKenari.com
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links