View Single Post
Old 23rd October 2015, 07:26 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Tips Merawat Burung Parkit Agar Tampil Prima

Parakeet jenis salah manuk wis swara sing apik lan uga wis becik werna. Ing parakeets Saliyane uga kalebu spesies manuk pinter. Yen lagi becik lan bener ing perawatan, parakeets bisa nindakake macem-macem acrobatic pinunjul. Nanging ing artikel iki Aku ngrembag mung pepadhamu carane Care parakeet cepet dadi gacor.
Ngrawat wong Birds Parakeets supaya cepet Wah gacor
Ing kawitan manuk parakeet pemaster mung supaya kuat, nanging saiki saliyane menyang parakeets pemasteryag dipercaya uga dadi salah siji saka lomba peserta diajang.
Ibukutha utama kudu dimliki ing ngrawat parakeets padha njupuk care saka manuk liyané, kang ngirim dadi stabil lan konsisten ing perawatan. Amarga saka karya rampung ing undhangan umume ceceg kanggo apa bakal diprodhuksi. Supaya nggawe parakeet menyang manuk gacor lan bisa dadi juwara ing ajang Lomb, banjur sampeyan kudu nggawe karya cukup exstra lan mesthi kudu konsisten lan stabil. Dadi tanpa luwih ado nambani Parakeet Manuk supaya cepet gacor:

Link: cara merawat parkit
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links