View Single Post
Old 23rd October 2015, 07:59 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Tips Supaya Parkit Cepat Bertelur

Kaendahan lan Intelligence parakeets wis banget dikenal. Iki ndadekake akčh wong utamané penyayang manuk ngengkel mung njaga nganti ana ing minangka wilayah bisnis njaluk paling entuk manfaat. Parakeet isih nduweni kinship karo Bethet supaya ora surprise yen ana sawetara bagéan awak sing meh podo loro wulu werna eg abang, ijo, biru, kuning, oranye nganti ungu | ungu lan rada mlengkung beak wangun. Koleksi prkit bayanlah dikarepake paling populer lan ing amarga Intelligence dianggep luwih saka jinis parakeets. Apaila kasengsem supaya parakeets, sampeyan bisa ngerti liyane babagan carane Care kanggo parakeets cepet ngasilake kang lagi nyimak review ing artikel iki.

Kene sawetara tips sing bisa nimbang lan laku kanggo njaga nest parakeet cepet, antara liya:
Siapke kandhang sing sudhut cukup, mesthi ana kudu omah ing tembé dipigunakaké kanggo parakeet Badhak wadon nyarang, ing saben 5 endhog saben spawning, inkubasi kanggo proses hatching njupuk 18-20 dina. Nggawe atmosfer pager minangka nyaman sabisa lan tansah tetep dadi resik supaya parakeets gratis strees, supaya parakeets bisa mate lan lay endhog ing comfort.
Isi intake pangan kanggo parakeet contone pari-parian, sak kawin Highly dianjurake kanggo anggota tumindake potion pupuk kayata sprouts, jagung, kale, lan nyampur uga tabrakan Basil godhong karo pluru sing sak kain kabutuhan nutrisi lan Nutrition parakeet ketemu mlaku ,
Yen ing kahanan tartamtu parakeets asring pindhah saka kandhang, sampeyan kudu nyampur parakeet ngombe karo gula coklat / gula supaya kondisi strees kaya ana ing panggonan anyar sing manca kanggo wong.
Nalika kabeh cara kanggo Care kanggo parakeets cepet ngasilake wis praktek mlaku, mung ngenteni dina sawetara ahead, parakeets sing pet bisa lay endhog lan siap arep parakeets ayu lan pinter.

Link: agar parkit cepat bertelur
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links