View Single Post
Old 23rd October 2015, 09:38 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Download Suara Kicau Burung Parkit MP3

Karo lovebird, parakeet sing sought kanggo dadi masteran dadi sregep voiced swara asli, kayata cerecetan cetha. Nanging sing paling parakeet swara asli sung by cendhak banget. Yen parakeets duwe swara asli sing dawa, iku ora bisa rega bisa luwih saka rega parakeets average.

Umum digunakake minangka manuk master iki parakeet wadon, amarga swara kang cenderung dadi asli. Lanang parakeet liyane asring voiced stuffing, utamané yen maintained kanggo dangu.

Nanging manuk lanang uga bisa digunakake minangka masteran, yen swara asli saka sawijining maneh saka manuk wadon. Mulane, iku bakal luwih apik yen sampeyan terus parakeet lanang lan wadon, sing katahan ing kandhang kapisah. Mangkono, padha bakal ngandika réplikasi, lan bisa tulada swara asli supaya njaluk metu liyane.

Parakeets pangopènan grafik

Supaya parakeets duwe ambegan dawa, supaya swara kang dadi maneh, iku ngurusi konsisten saben dina. Iku bisa diwiwiti saka dipakani sing cocog, yaiku cereals kayata millet, lan woh utawa seger sayuran. Woh sing bisa diwenehi kalebu apel, woh pir, watermelon, and so on. Nalika sayuran bisa sprouts buncis, jagung, brokoli, bayem, kale, mustar sayuran ijo, lan sayuran. Uga nyedhiyani balung cumi-cumi bisa kasedhiya kanggo pencernaan.

Pangatusan bisa rampung saben dina kanggo 2-3 jam, lan kudu rampung sadurunge 10:00. Nalika perlu kanggo parakeets perlu bisa rampung dening uyuh utawa kandang diwenehake perlu ing kandhang.

Link: suara parkit
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links