View Single Post
Old 24th October 2015, 09:56 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Pasaran Harga Burung Jalak Terkini

Senajan ora maneh wis kelas dhewe ing lomba manuk ing Indonesia, iku ora ateges starlings suren ngilangi diwenehake. Kicaumania isih akeh sing kaya iku, salah siji mere nostalgia (kanggo kicaumania senior), swara Fishing saka manuk liyané, utawa digunakake minangka master manuk kang sora kaya hwamei. Ing kasunyatan, ora sawetara kicaumania sing njaga minangka "house keeper".

Suren starlings kicaumania isih ing gedhe dikarepake. Suren starlings peternak terus muncul, bukti manuk iki isih akeh ing dikarepake. Nanging, sing paling anyar peternak kadhangkala duwe pengarep-arep ing tataran pasangan, banjur menehi munggah lan ngarep-arep kanggo shipwreck menangkar starlings suren.

Cocog Cara Starling Suren
Suren starlings pasangan iku bener relatif gampang apa, utamané yen sampeyan nyetel dheweke munggah wiwit isih enom. Siasat, tuku saperangan saka starlings suren anak kirik buntut, banjur dilebokake ing kandhang. Uga nggunakake koloni kandhang ukuran gedhe utawa medium, gumantung ing nomer saka manuk sing arep dipasangake, utawa sesuai karo kahanan, kalebu kahanan financial.

Suren starlings nyenengake ing kandhang koloni besar.Anakan starlings suren koloni kandhang gedhe. Kandhang bisa kapenuhan 6-8 starlings anak kirik suren buntut. Diwasa, padha bakal dipasangake karo dhewe (witing sacks Trisna mburine kandhang, kang .. kang .. kang ..). Masangake model iki cetha luwih efektif lan luwih gampang kanggo anakan anyar, amarga lagi dipasangake miturut raos dhewe.

Yen tuku saka sudagar utawa anakan nyenengake starlings suren, biasane ing wangun saka pasangan (2-tailed). Nanging iki ora kudu ing pasangan lanang lan wadon. Bisa dadi loro wadon, utawa loro-lorone lanang, utawa yen begja lanang lan wadon. Mulane, iku luwih apik kanggo tuku 3-4 pasangan (6-8 clurut) sing mengko bakal katon luwih saka siji Pasangan breeding.

Link: harga jalak
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links