View Single Post
Old 25th October 2015, 09:13 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Tips Supaya Burung Jalak Suren Makin Gacor

Beda saka manuk liyané, biasane starlings pakan suren stalls manuk ing pasar sarta neruske sapi / breeding. Iku cukup ono gunane ing perawatan, amarga iku ora banget nyenengake amarga manuk sing digunakake kanggo mangan voer lan ora banget alam bébas.

Malah dadi, please ora njupuk entheng care grafik sawijining. Amarga starlings suren arep perawatan isih mbutuhake sabar. Kene sawetara tips care starlings suren arep dadi swara sing luwih sregep utawa gacor.

Sawisé njupuk starlings suren ing pasar, manuk kudu disimpen ing ngendi iku sepi, adoh saka kegiatan manungsa lan kéwan. Iki kanggo nyegah manuk sing ora banget cingak lan wedi, lan kanggo nyedhiyani kesempatan kanggo ngganti menyang kandhang lan sakcedhake anyar.

Proses adaptasi kanggo starlings suren penting banget, amarga iku ora manuk umum sing ana swara docile lan industrious bisa ngganti swara ing alam bébas utawa langka amarga pemilik ora menehi kesempatan kanggo ngganti awit iku page dituku.

Link: jalak suren gacor
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links