View Single Post
Old 25th October 2015, 11:59 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Membuat Sangkar Jalak Suren

Suren starlings bisa ditemokake ing meh kabeh sudhut Indonesia. Nanging, manuk iki saiki saya hard kanggo nggoleki. Wonten punapa menyang manuk liyané, populasi tambah nyiutaken ing alam, iki uga ngalami starlings suren. Rice ketularan dening obat omo, penahanan bisa dipertahankan utawa perdagangan, lan alas shrinking sing arupa panyebab utama saka populasi ngasor saka starlings suren disebut ngelmu Sturnus contra subspesies jalla.

Jalak suren kang ndarbeni hak istimewa
Suren starlings tetenger minangka tame house manuk gapura. Miturut ngramut manuk iki, omah bakal tansah maintained ing basis saben dina. Panyangka uga bener amarga starlings suren iki manuk sing banget sensitif. Sapasiraja sane mamanah rauh, bakal nganggo swara lan mawarni-warni. Dingerteni sing akeh wong sing tetep manuk iki.
Ana papat alasan wong njaga starlings suren. Page, supaya omah. Sareh, kanggo kesenengan. Katelu, kanggo nggodho wong kanggo nggabungake swara manuk ngginakaken suara. Fussiness uren starlings bakal ngrangsang wong kanggo mbusak singing birds. Suren starlings bisa digunakake minangka master kanggo whamei utawa whabi. Papat, kanggo breeding. Gaweyan Penang-karan motivasi dening Kesä-Daran kanggo pengawetan saka spesies manuk lan alasan ekonomi. Starlings Suren breeding asil bisa perdagangan ing rega Rp 350.000,00 saben pasangan.

Link: kandang jalak suren
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links