View Single Post
Old 25th October 2015, 10:39 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Membedakan Jalak Suren Jantan dengan Betina

Kene aku mung bakal nerangake salah siji saka akeh sipat starlings lanang suren.
Kanggo karakteristik starlings lanang suren bisa dideleng saka swara saka chirping, wangun fisik lan prilaku. Contone starlings wangun awak suren lanang gedhe lan elongated, prilaku luwih agresif nalika dibandhingake kanggo starlings wadon suren. Lan luwih ciri lan aku ora bakal ngrembug.
Amarga saka ciri iki relatif, gumantung sing wis menehi definisi kanggo saben sipat iki.
Conto kayata ndhuwur, starlings suren awak lanang gedhe lan maneh saka manuk wadon. Definisi utawa kriteria loro dawa lan cendhak ing mripate wong-wong sing saben dina, tansah ndeleng starlings suren, saka sing arang ndeleng utawa malah kanggo pisanan weruh mesthi beda.
Conto liyane cetha, ana hobbyist sing isih lay ing starlings suren menyang pasar manuk tuku starlings suren lanang. Amarga iku ora bisa mbedakake lanang wedok, banjur wong iki marang pedagang kanggo milih lanang. Banjur direbut dening saudagar ing manuk lanang, penasaran lan penasaran banjur panuku takon?

Link: ciri jalak suren jantan dan betina
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links