View Single Post
Old 26th October 2015, 07:21 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Merawat Burung Jalak Suren Mabung

Moult (molting) utawa mundhut saka wulu iki arupa siklus alam saka kulawarga manuk. perawatan saka manuk sak moult kang prakara kang banget perlu, amarga yen perawatan salah ing wektu iki bisa nggawe manuk bakal rusak. ing wektu moult iki, metabolisme awak manuk kang tambah saklawasé 40% saka normal. dening amarga manuk perlu konsumsi Nutrition kualitas apik karo bagean luwih saka negara normal. tetep adoh saka manuk manuk ndadekke jenis, amarga proses bisa nggawe moult supaya Kagodha. Iki efek saka boten seimbang kalebet hormonal ing awak saka manuk. proses moult punika ugi dipungayutaken kaliyan hormon reproduksi.
Ing pola perawatan iki moult wektu:
Selehake manuk ing panggonan sing sepi, adoh saka manungsa dalan gedhé. Manuk apik liyane lan liyane ing negara dikerodong. Cantik 1x 1-minggu mesthi lan pangatusan maksimum 30 menit / dina
menehi bagean nèk wis diwenehi liyane lan liyane amarga sorely needed kanggo tatanan saka sel anyar lan kanggo pangembangan saka wulu anyar. eg jangkrik contrived cocog buntut 5 am lan 5 pm buntut, Kroto 1 tablespoon saben esuk lan caterpillars hongkong 3 kepala saben esuk. Bberikanlah multivitamin kualitas digabungake ing banyu ngombé 2x 1 minggu. Nggedhekake panentu saka woh papaya, woh papaya amarga gampang banget digested dening metabolis pangolahan awak kang dibukak manuk. liyane sing akeh woh papaya ngandhut akèh Vit. c kang bisa bantuan nambah manuk toleransi. Pemasteran karya. wektu kanggo nggawe manuk moult liyane ing liyane uga krungu. Iki wektu cocok kanggo isi cocog variasi ing sipat sing kita arep. pemasteran apa karo fitting, cii cocog ciri lan jinis manuk muni muni master manuk.

Link: jalak suren mabung
__________________
Budidaya Kenari

Last edited by putrikenari; 26th October 2015 at 07:25 AM..
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links