View Single Post
Old 26th October 2015, 11:32 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Tips Perawatan Burung Jalak Suren Lengkap

Awit aku ana sethitik nganti manuk jalak suren saiki isih panggonan dhewe kanggo penyayang manuk ing negara. Famous manuk chatty, bisa tiru swara wae uga dikenal kanggo gadhah swara sing khusu lan mawarni-warni.
Suren jalak pakan manuk biasane didol ing negara isih arep trotolan diregani watara 400rb s / d 450rb, rega arep isih relatif mirah dibandhingaké tuku supaya rega bisa tekan mayuta-yuta. Nanging njupuk care saka arep suren jalak arep tinimbang gampang lan mbutuhake sabar, Care suren pakan manuk jalak supaya gentur muni lan chatty kudu mbutuhake suwene pangopènan lan fitting.

Starling suren
Tuku jalak suren arep dina ngrasa cukup duwe bathi, amarga starlings pakan manuk suren sing mayoritas sing didol ing pasar iku ora beda karo jalak manuk suren dikembangke ing panangkaran. Supaya nalika tuku asil breeding pakan manuk ora bakal banget nyenengake kanggo perawatan amarga manuk wis dadi rakulino kanggo manungsa lan uga bab kulawarga iku mangan Voer.

Nanging kita ora bisa ngremehake care kanggo suren senadyan arep manuk jalak dikembangke ing panangkaran, luwih purposeful ing nambani suren jalak arep dadi salah ora kanggo Care, kancaku bisa ngrungokake chirping nang ngisor iki:

Link: cara merawat jalak suren
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links