View Single Post
Old 26th October 2015, 07:21 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Tips Sukses Beternak Burung Jalak Suren

Arep nggawe ngarep kanggo sapi starlings suren? Nanging padha ora ngerti utawa wis tau weruh carane model lan wangun construction? Sejatine kandang kanggo starlings suren sapi stables watu murai ternak, lan manuk bulbul kang dipercoyo-tumuju. Nanging yen ora ana siji durung ngerti, bisa ndeleng informasi ing ngisor iki bisa digunakake minangka Gambar dhisikan. Contone, penahanan kang rama teka ngarep? kang padha .... It! Siji-on-siji, peretelan-peretelan, bagéyan utawa bagéan. Lengkap saka ngisor nduwur, njaba kanggo nang.

Priming digawe saka lemah biasa. Alternatif liyane bisa uga kanggo nggunakake wedhi utawa kaya, utawa bisa ditutup nggunakake pc semen. Yen sampeyan nggunakake semen lan nggawe lantai, kandhang gampang kanggo ngresiki. Mesthi, saliyane kanggo nggawe saluran khusus kanggo defecation, contone, selokan cilik. Banjur tetep nggunakake banyu perlu, rereget langsung menyang net.

Link:

1. ternak jalak suren

2. ternak jalak suren
__________________
Budidaya Kenari

Last edited by putrikenari; 26th October 2015 at 09:35 PM..
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links