View Single Post
Old 27th October 2015, 10:52 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Mengenal Karakteristik Burung Jalak Nias

Manuk afternoon apik ngginakaken suara konco. Langsung, ing wusana, kita bakal nuduhake kawruh bab spesies manuk ngginakaken suara pinter nanging asring diarani minangka omo. Kanggo sawetara petani, lagi nemen nesu manuk iki chirping. Lan padha nelpon manuk iki ora ngerti care uga dijupuk saka.

Introduce kancaku, jeneng iku starlings nias. Manuk sing nyebar mudhun menyang Lebak Eropah lan malah Afrika wis dadi brahala saka dhewe kanggo pembuangan. Mungkin sawetara wong mikir sing iki Nias starlings teka saka jeneng sing padha. Senajan ora nyalahke nanging paling manuk iki dikembangke ing luar negeri. Dadi bener apa wis petani ora idea sing manuk iki sing dijupuk saka bilur. Nyebar KALUBČRAN nanging isih sawetara sing arep menangkarnya. Sanadyan rega starlings Nias bener cukup dhuwur lan iki kesempatan sing apik.

Starlings Livestock nias, perawatan ora akeh beda saka njupuk care saka manuk ngginakaken suara Kaya jinis liyane. Nanging iki jenis starlings nias kadhangkala dadi angel mbedakake jender. Nanging miturut experienced, Nias starlings wadon ora bakal Crest mengepakan nalika singing. Kanggo werna jas, werna luwih tegas lanang lan karakter karo kuku dawa sing adorn driji.

Link: jalak nias
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links