View Single Post
Old 28th October 2015, 08:31 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Mengenal Burung Jalak Suren Malaysia

siji spesies manuk karo kemampuan sing karo volume swara sora, wis karakter swara memper supaya gampang kanggo kita ngerti sing voices didhukung dening gaya awak khusu ngginakaken suara manuk gawe siji iki tetep dadi penyayang manuk banget ing negara.


Ing bab mbanyol iku akeh kita sing duwe starlings suren nggunakake ngarep minangka penjaga manuk, tegese? ya bener, starlings suren bisa digunakake kaya manuk yen wis disebabake njaga amarga padha banget sensitif kanggo manungsa ngarsane, biasane yen ana wong liyo teka bakal padha sijine metu kabeh kemampuan kanggo sing.

Preduli amarga faktor ing nginggil, kathah penyayang starlings suren tenan njaga wong-wong mau minangka hobi utawa memang dienggo kanggo nggawe starlings kelas lomba suren. Suren starlings perawatan bisa ngomong meh padha akh manuk kayata panentu saka feed, perlu lan proses pangatusan, malah nalika tuku starlings proses imbuhan suren iki kadhangkala lingkungan anyar toughest ngendi starlings suren bakal dicokot angel kanggo ngganti menyang kandhang, juragan lan lingkungan anyar.

Link: jalak suren malaysia
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links