View Single Post
Old 28th October 2015, 09:47 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Kandang Ternak Burung Cucak Ijo Model Sangkar

Manuk ijo Cucak iki manuk sing nduweni jeneng Latin Chloropsis sonnerati Chloropseidae gadhahanipun menyang klompok lan duwe ciri saka werna jas ijo peteng kanggo manuk lanang, lan wis wulu cahya ijo Badhak wadon. Misuwur variasi swara wayahipun manuk sing warna lan iku uniqueness iki ijo cucak, supaya kerep mèlu balapan ing macem-macem Sayemboro manuk, loro lokal lan nasional.
Amarga swara manuk cucak ijo liyane mawarni-warni kanggo spesies lanang, uga gerakan iki uga luwih agresif, supaya luwih jinis lanang dibandhingake karo Badhak wadon maintained. Diwenehi prabédan ing syarat-syarat swara lan prigel uga ndadekake rega manuk cucak lanang ijo luwih larang saka ing Badhak wadon.
Bebarengan karo akeh Sayemboro manuk cucak ijo conducted akhir-akhir iki, nggawe ngarsane manuk iki uga liyane lan liyane maintained.

Link: kandang cucak ijo model sangkar
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links