forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 16th September 2015, 06:47 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 345
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Ciri-Ciri Burung Kacer Kalimantan

Nalika nerangake manuk masalah Kacer, tansah sinonim karo Kacer Kalimantan lan Kacer teapot, amarga loro jinis manuk kuwi Kacer loro duwe kaluwihan lan cacat saben, apa sing? Coba narasi ing ngisor iki:

Miturut H. Hendra penyayang manuk saka Samarinda lan Madura, manuk Kacer teapot utawa Chest Putih (Daput) luwih yen dibandhingake kanggo Kacer Kalimantan utawa Kacer Dada Black ing syarat-syarat singing. Adhedhasar pengalaman lan admin pengamatan, apa ana ngandika H. Hendra ora tansah bener, amarga Dada Black Kacer Kalimantan utawa swara banter lan luwih landhep tinimbang Putih Chest utawa teapot.

Senajan teapot liwat gacor ing speaking, nanging swarané ora alias banter lancip ing syarat-syarat dijupuk. Nanging ing kene kita padha ora ngrembug beda antarane Kalimantan lan Kacer Kacer teapot, amarga lorone pada duwe kaluwihan ing syarat-syarat singing. Ing bab punika penting carane kita njupuk care saka pets Kacer melu dadi luwih apik lan siap kompetisi ing macem-macem lomba sing ana.

Link: kacer kalimantan
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
kacer



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ciri Umum Burung Kacer Poci putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 8th September 2015 06:45 AM
Ciri Ciri Burung Lovebird Lutino putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 5th September 2015 06:42 AM
Ciri Ciri Burung Murai Batu Nias putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 18th August 2015 01:51 PM
Mengetahui Ciri-ciri Burung Kenari Sakit putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 11th March 2015 07:42 PM
Ciri-ciri Kelamin Jantan dan Betina pada Burung Kenari putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 9th November 2014 06:00 PM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 07:54 PM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts