forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 20th September 2015, 08:56 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 345
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Rahasia Memaster Burung Kacer

Kacer manuk wis swara banget merdu lan catchy, lan mulane akeh penyayang manuk ngginakaken suara kang akeh njaga manuk.
ing ngramut Kacer manuk iku kudu duwe wektu cekap kanggo oleh asil saka perawatan padha banget marem, Aku guess iku ora kabeh manuk konco bisa nglampahi utawa dheweke cukup kanggo tansah Care kanggo pets sing ajeg lan ajeg, iki uga amarga sibuk pal ngalangi, supaya Kacer wektu kanggo Care kanggo manuk punika saya winates.

****Kacer manuk gampang banget kanggo nyetel kanggo owah-owahan lingkungan
****Fighter short tempered. Nalika krungu swara manuk utawa ndeleng manuk, banjur semangat pertempuran langsung raged.
****Hawa nepsu kang kathah kanggo munggah. Manuk iki gampang banget kanggo numpak hawa nepsu, akeh nimbulaké sing bisa nggawe munggah hawa nepsu ing jinis iki manuk. Setelan EF (Tambahan Fooding) sing liwat, pangatusan utawa keluwihan ndeleng manuk Kacer wadon, cepet bisa mundhakaken tingkat saka hawa nepsu.
****Gampang tame. Amarga kemampuan beradaptasinya dhuwur, iku gampang kanggo tame manuk kanggo manungsa, manuk Kacer duwe karakter iki, amarga iki karakter dhasar saka Kacer manuk. Ana sawetara alasan sing nggawe gampang manuk Kacer moult banget hawa nepsu

Link: cara memaster kacer
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
kacer



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cara Penangkaran Burung Kacer putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 18th September 2015 08:24 AM
Tips Menjinakkan Burung Kacer putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 11th September 2015 06:27 AM
Merawat Burung Kacer Juara putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 10th September 2015 07:05 AM
Inilah Burung Kacer Hitam putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 8th September 2015 04:50 PM
Perawatan Burung Kacer Paling Mudah putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 7th September 2015 06:13 AM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 06:59 PM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts