forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 21st September 2015, 04:22 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 344
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Mengatasi Burung Kacer Mbagong

Cara Ngatasi Kacer Mbagong akeh pitakonan kacermania ing. Pancen manuk Kacer / pot wis karakter kuwat lan kadang angel kanggo ngontrol. Siji masalah asring pinanggih dening Kacer mbagong kacermania hard kanggo salaman. Pancen prilaku mbagong ing Kacer kita asring Tembang, utamané wiwitan. Kacer dikenal galak manuk lan boten stabil. Kacer mbagong bisa bener bakal ditanggulangi ing sawetara cara gumantung ing apa sabab. Uga wektu iki kita bakal bareng karo sampeyan tips carane ngilangke prilaku Kacer mbagong.

Kacer mbagong yen diamati bisa nular. Contone amarga kondisi hawa nepsu gedhe banget (OB), utawa bisa uga amarga perlu ora duwe aturan baku. Sarta yen sampeyan duwe Kacer sing kaya mbagong banjur page ngerti kesalahan / sabab. Amarga Kacer mbagong ora semabarangan carane ngrampungake. Saben Kacer mbagong perlu perawatan beda miturut sabab. Contone Kacer mbagong amarga perlu ora duwe aturan baku. Iki asring amarga Kacer pemilik kudu bisa dadi ora fokus ing kacernya ngrawat lan siram. Banjur Kacer pemilik ngirim rauh ngerteni yen wektu iku paling disenengi kanggo siram. Oke kanggo rincian liyane mung supaya kita mangerteni carane kanggo mutusake masalah ing ngisor iki mbagong Kacer.

Link: kacer mbagong
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
kacer



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cara Mudah Beternak Burung Kacer putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 20th September 2015 05:00 PM
Cara Merawat Burung Kacer yang Mabung putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 19th September 2015 02:08 PM
Cara Merawat Burung Kacer Anakan putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 19th September 2015 06:28 AM
Cara Penangkaran Burung Kacer putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 18th September 2015 08:24 AM
Cara Membuat Sangkar Burung Kacer putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 17th September 2015 05:28 PM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 09:24 PM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts