forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 23rd September 2015, 09:40 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 345
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Pertandan Kelamin Pleci Jantan dan Pleci Betina

Mbedakake lanang lan manuk wadon Pleci dianggep angel kanggo wong sing ora ngerti carane kanthi mbedakake Pleci jinis, mila saking punika kita bakal nggawe sethitik prabédan antarane lanang lan wadon Pleci kanggo sampeyan. Ing Plecimania mesthi arep dadi lanang ngreksa calon gacoan Pleci nanging akeh sing bingung milih plecimania wadon Pleci kanggo cas Pleci kurang hawa nepsu utawa mung mung kanggo koloni. Maca bab munggah lan Lower Birahi Pleci

Pleci manuk yen "mriwik" iku mesthi lanang nanging yen wis dianggep lawas lan kacamata ora bukak "ngriwik" bisa uga ateges iku wadon Pleci. Nemtokake jinis lanang utawa wadon Pleci manuk ora gampang, iki amarga Pleci utawa mripat spesies monomorphic manuk (wangun, werna, lan struktur padha). Ornitology malah ahli ora bisa nemtokake yen iku mung katon saka ayahanipun. Amarga Pleci iku spesies manuk monomorphic, supaya yen sampeyan pengin kanggo nemtokake jinis lanang utawa wadon bisa katon saka prilaku / prilaku manuk lan swara nalika singing. Nanging, cara iki uga mung wong tartamtu bisa ngerti, nalika isih awam utawa pamula iku bakal angel banget. Kanggo sing kita bakal menehi sawetara nalika katon karo mata saka pamula.

Link: ciri pleci jantan
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is online now   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
pleci



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cara Sukses Beternak Burung Pleci putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 22nd September 2015 03:30 PM
Tips Membedakan Kelamin Burung Ciblek Jantan dan Betina putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 29th August 2015 11:55 AM
Tips Membedakan Kelamin Anis Merah Jantan dan Betina putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 21st August 2015 06:31 PM
Perbedaan Lovebird Jantan dan Betina putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 20th August 2015 08:24 AM
Ciri-ciri Kelamin Jantan dan Betina pada Burung Kenari putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 9th November 2014 06:00 PM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 12:56 PM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts