forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 24th September 2015, 07:37 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 345
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Membuat Burung Pleci Gacor

Manuk Ngeplong Pleci iki Pleci manuk sing felt nyaman ing kandhang. Nalika ing alam ngeplong, nanging nalika dijupuk Pleci dadi bisu, iku tandha Pleci ngarep anyar durung nyaman.

Tips Sastranegara Kanggo Pleci Ngeplong Tanpa Voer
Saiki manuk Pleci iki sepi lan durung arep mangan, iku tegese Pleci ing kaku, nanging yen sampeyan isih arep mangan liya Pleci mung bingung karo timpat ngarep anyar. Kaku lan bingung, wong loro nggawe kacamata manuk supaya dawa kanggo pindhah kanggo milih, apa Pleci gacor. Uga titik iku kanggo nggawe manuk nyaman karo dheweke ngarep anyar diwenehi pangan padha kaya ing alam.

Supaya ana rong cara kanggo nindakake nyepakaké pangan kanggo manuk Pleci, yaiku woh lan serangga utawa serangga mung.

Link: agar pleci gacor
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
pleci



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cara Sukses Beternak Burung Pleci putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 22nd September 2015 03:30 PM
Tips Membuat Burung Kacer Cepat Gacor putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 25th August 2015 03:18 PM
Tips Membuat Burung Murai Batu Menjadi Gacor putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 18th August 2015 09:50 PM
Cara Membuat Burung Lovebird Cepat Gacor putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 11th August 2015 06:16 PM
Cara Membuat Burung Cendet Semakin Gacor putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 14th June 2015 08:52 PM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 04:02 PM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts