forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 24th September 2015, 02:59 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 345
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Tips Merawat Burung Pleci

Manuk Pleci saiki wis dadi banget kanggo kicaumania amarga saka Booms sing tickle kuping lan wis kelas opening lomba Pleci. Spesies manuk Pleci banget warna nanging paling Pleci Chest Kuning liyane tampil saka jinis liyane Pleci, iku amarga care Pleci dodo kuning cenderung dadi luwih gampang saka perawatan Pleci Montanus / dodo putih. Manuk skincare Saben Pleci persis padha karo manuk sing liyane, yaiku dening nyediakake pangan lan ngombe uga njaga kebersihan saka kandhang, nanging akeh Pleci mania kliru ing milih jinis manuk Pleci kang nguripake metu dadi wadon sing maintained sing ndadekake manuk ora pindhah wayahipun Mulane disaranake maca artikel kita ing Carane Mbedakake Akurat Gender Pleci.
Popeye Pleci Expertise diduweni Fikri Madison Ngalas Ngerol Kenarian
Ing Plecimania arep favorit cepet Pleci lasrol utawa bagéan mbukak nanging ora kudu sabar kanggo nggawe kacamata kayata manuk manuk Pleci ewu misteri .. hehe. , , Kanggo setelan Pleci grafik kene iku mung njupuk sabar lan ketelitan lan tresno menyang kéwan.

Link: cara merawat pleci
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is online now   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
pleci



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tips Pembuatan Sangkar Burung Pleci putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 23rd September 2015 12:26 PM
Tips Merawat Burung Ciblek putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 29th August 2015 10:31 AM
Tips Merawat Burung Cendet putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 25th August 2015 08:54 AM
Tips Sukses Merawat Burung Lovebird putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 20th August 2015 11:52 AM
Tips Terbaik Merawat Burung Murai Batu putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 18th August 2015 03:40 PM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 10:09 AM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts