forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 25th September 2015, 06:46 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 344
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Merawat Burung Pleci yang Mabung

Supaya cepet care Pleci moult Rampung. Pleci manuk utawa kaca tingal manuk manuk ngginakaken suara lan cute mini-ukuran. Pleci chirping manuk sing manggon ing koloni ing alam bébas. Pleci gacor bisa rego nganti puluhan yuta rupiah. Nanging carane ngurus Pleci moult / molting? Molting / wulu moult proses ganti lawas karo wulu anyar. Nalika moult, wulu dawa Pleci bakal tiba metu lan tuwuh wulu anyar. Carane Pleci care moult supaya cepet lengkap lan bali gacor? Pancen Pleci bakal bisu lan takmau wayahipun nalika moult. Lan nalika moult njupuk care ekstra supaya mabungnya mlaku lancar. Ing wusana kita bakal nuduhake tips carane Care moult Pleci supaya cepet rampung.

Pleci moult care bener ora akeh beda saka liyane jinis manuk. Contone moult care cendet, walnuts moult, cucak moult ijo, lan liya-liyane. Kanggo Pleci, nalika moult ing wektu nalika kabutuhan nutrisi akeh. Kanggo sing kita arep protein cekap lan gizi sing mabungnya mlaku lancar. Pleci moult kudu tentrem lan konsentrasi dhuwur supaya jams lalu lintas. Amarga yen Pleci macet moult, iku bakal pemugaran dawa. Ngrawat moult Pleci iku bener banget gampang lan praktis.Yang penting kabutuhan nutrisi ora nyukupi sak moult. Lan yen moult sukses, bakal Pleci tambah joss lan gacor. Ayo kang mung katon ing sawetara pangopènan dhasar kanggo Pleci kang moult ing ngisor iki.

link: perawatan pleci mabung
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
pleci



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tips Merawat Burung Pleci putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 24th September 2015 02:59 PM
Cara Merawat Burung Kacer yang Mabung putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 19th September 2015 02:08 PM
Cara Merawat Burung Ciblek yang Mabung putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 6th September 2015 11:13 AM
Tips Merawat Burung Anis Merah yang Mabung putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 22nd August 2015 08:49 AM
Cara Merawat Burung Kenari yang Sakit putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 2nd December 2014 09:02 PM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 02:52 AM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts