forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 25th September 2015, 11:45 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 345
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Merawat Burung Pleci Lomba

Saiki manuk lokal paling nuntut punika Pleci / Burung Kacamata. Ya, Pleci sapisan iki dianggep normal saiki ical minangka manuk ngginakaken suara banget khusus. Prices kiro-kiro saka 25,000 Pleci kanggo ombyokan mung Rp 40.000, -. Minangka kanggo Pleci anyar part mbukak piyambak wis rego Rp180,000, -Rp250.000, -. Kedadean iki bukti-bukti sing plecimania mushroomed ing Indonesia. Impact Pleci rega sing luwih dhuwur lan soar. Uga wektu iki kita bakal nuduhake tips ngrawat juara Pleci wis rampung dening Om Bagoes AB-AE karo Pleci Putra Mandalanya. Pleci Mandala Putra punika juara ing pemblokiran lan wétan pemblokiran tengah. Sing arep ngerti carane Care plecinya? Ayo kang katon ing informasi ing ngisor iki.

Juara Pleci ngrawat bisa bener bakal rampung karo Techniques lan pola apa wae. Pleci anggere sampeyan pas lan ngalami perkembangan. Amarga saben Pleci nduweni karakter lan Sifat saben. Iku bakal dadi luwih gampang yen sampeyan njupuk care saka kacamata enom luwih malleable lan ora gampang ditekan. Perawatan kanggo Pleci banget pengaruh ing pangembangan Pleci kita, amarga iku diparingi perawatan paling apik yen Pleci sing arep dadi apik. Pola konsisten perawatan bisa mbentuk Pleci karakter. Lan asil gacor Pleci lan wayahipun diligent. Yen sampeyan mung tuku kacamata isih giras / alam bébas, mesthi kudu ngurus sing entheng page. Carane bisa tame Pleci alam bébas? Maca tips kene pal. Oke mung konco, kene kita nuduhake informasi bab ngrawat Pleci ala juara Om Bagoes AB-AE.

Link: pleci lomba
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is online now   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
pleci



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cara Merawat Burung Pleci yang Mabung putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 25th September 2015 06:46 AM
Tips Merawat Burung Pleci putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 24th September 2015 02:59 PM
Cara Membuat Burung Pleci Gacor putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 24th September 2015 07:37 AM
Cara Sukses Beternak Burung Pleci putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 22nd September 2015 03:30 PM
Cara Merawat Kacer Jawara Lomba putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 22nd September 2015 07:41 AM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 10:35 PM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts