forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 29th September 2015, 01:03 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 344
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Membedakan Cucak Jenggot Jantan dan Betina

jenggot cucak iku salah siji saka spesies manuk ngginakaken suara cekap populer lan akeh dimnati saiki dening chirping mania. Jenggot Cucak iku manuk sing asring tampil, lan swara kang sora, ayu, lan mesthi banget nglipur. Ora wonder liyane lan liyane cucak jenggot manuk bearded mania sing ngramut iki. Cucak jenggot wis gacor asring digunakake minangka master kanggo manuk ngginakaken suara manuk, cendet kuwi. Nanging kowe ngerti apa ciri saka pasangan lanang lan wadon jenggot cucak ngrampungake? Yen sampeyan ora bisa ndeleng artikel iki nganti pungkasan.

Cucak lanang jenggot lan Badhak wadon katon memper ing kawitan marketing, nanging kanggo pamula iku mesthi ora gampang. Butuh kawruh lan pengalaman cekap kanggo mbedakake lanang lan CJ wadon. Dadi yen sampeyan meras kurang manteb ing ati karo CJ jinis nalika sing arep tuku, njupuk kanca karo pengalaman. Lan kanggo ngurangi nggatekke kita jenggot sexes cucak, kita bakal nuduhake informasi kanggo kita kabeh. Ya, kita bakal nuduhake informasi bab karakteristik saka pasangan lanang lan wadon jenggot cucak.

Link: cucak jenggot jantan dan cucak jenggot betina
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
cucak jenggot



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Membedakan Burung Kacer Trotolan Jantan dan Betina putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 10th September 2015 04:39 PM
Tips Membedakan Kelamin Burung Ciblek Jantan dan Betina putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 29th August 2015 11:55 AM
Cara Membedakan Burung Cendet Jantan dan Betina putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 24th August 2015 04:26 PM
Cara membedakan cucak hijau jantan dan betina termudah putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 1 24th June 2015 12:05 PM
Cara membedakan cucak hijau jantan dan betina termudah putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 23rd June 2015 06:55 PM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 11:18 PM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts