forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 3rd October 2015, 08:52 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 345
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Harga Pasaran Burung Branjangan

Branjangan gedhe-gedhe populer sing asalé saka Jawa, Jawa Tengah, utamané ing tartamtu (Petanahan lan Kali Ori) lan Yogyakarta (area Wates). Manuk wilayah iki nduweni ciri sing di senengi pembuangan branjangan. Antara liya, iku mental, awak amba lan banter apik volume swara lan macem-macem voices warna, uga pola bathik utawa werna sing atraktif, dadi semu abang utawa kuning.

Wilayah Jawa Kulon dadi simbul kanggo branjangan penggemar asalé saka Sapan. Manuk Sapan saka wilayah dikenal kanggo swara shrill lan kristal, Crest uga karakteristik saka manuk iki. Branjangan wilayah Sapan nalika viewed saka fisik ora amba banget mung bab ukuran 12-13 cm. beda di bandingna karo branjangan Jawa Tengah kang bisa entuk ukuran awak kang 12-14 cm. Pola bathik saka manuk kathah bakal pola wilayah Sapan rodo peteng karo pola bathik ireng padha branjangan asalé saka NTB lan Sumbawa.
Branjangan Sri Kayangan, Progo (Wates) daya tensile dhuwur ciri fisik luwih lan duwe werna lan pola bathik liyane menarik. Nalika branjangan Nusa Tenggara wis werna mbandingake jas rodo peteng. Ukuran iku ora minangka amba minangka jinis branjangan saka wilayah liyane, ukuran 10-12 cm.

Link: harga branjangan
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is online now   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
branjangan



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pasaran Harga Burung Cucak Jenggot putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 28th September 2015 09:03 AM
Harga Pasaran Burunf Kacer Terkini putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 9th September 2015 06:52 AM
Pasaran Harga Burung Anis Kembang Bulan Ini putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 21st August 2015 01:53 PM
Harga Pasaran Burung Cucak Ijo putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 21st June 2015 08:28 AM
Jual Celana kempol murah banget disini gan harga pasaran barang bermerk gaoskoleksi Jualanku - My Stores and Shops 1 21st December 2013 12:25 PM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 10:22 PM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts