forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 5th October 2015, 08:29 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 345
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Ciri Ciri Burung Branjangan Jawa

Branjangan duwe supaya akeh sederek. Kalebu Alaudidae karo 75 spesies ing perusahaan sing. Iki manuk kalebu manuk tanah, kang ing syarat-syarat sawijining 'bushlark' manca kang tegese grumbulan cilik manuk seneng. Pari-parian utama pangan, beras, serangga, lan shoots saka tetanduran enom. Yen sampeyan wis tak mangsa breeding, saka Maret kanggo September, lan periode Pucuk saka Maret kanggo Agustus, branjangan cepet mate lan lay endhog meh saben sasi.

*****Habitat branjangan kaya panggonan garing ing wilayah arid utawa tanah, suket, steppe, wilayah Rocky semi-arid lan dunes. Biasane ing Jawa yen panen mangsa tebu lan kecap njupuk mangsa, branjangan tansah muncul lan nggawe nests ing panggonan garing lan rocks. Booms sora lan kadhangkala nganggo gaya ngelepr menyang hiburan kapisah kanggo petani tebu.

****Manuk Branjangan kaya panggonan ing tlatah garing, suket, steppe, wilayah Rocky arid utawa semi-arid lan dunes. Petengger manuk (passerin) ing parang iki, teka saka Asia lan Afrika. Ing Indonesia branjangan gampang dikembangaké ing Jawa, Irian Jaya, South Kalimantan, Nusa Tenggara lan Bali. Siji jinis branjangan umum ditepungi ana ing kalangan mania manuk ing Indonesia Mirafra javanica.

Link: branjangan jawa
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is online now   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
branjangan



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ciri Ciri Burung Lovebird Lutino putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 5th September 2015 06:42 AM
Ciri Ciri Burung Murai Batu Nias putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 18th August 2015 01:51 PM
Mengetahui Ciri-ciri Burung Kenari Sakit putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 11th March 2015 07:42 PM
Ciri-ciri Burung Kenari Border putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 25th December 2014 04:30 PM
Ciri-ciri Kelamin Jantan dan Betina pada Burung Kenari putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 9th November 2014 06:00 PM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 02:46 PM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts