forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 8th October 2015, 09:04 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 344
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Mengenal Burung Tledekan Gunung

Sadurunge tuku tledekan manuk, loro kanggo Klangenan ing ngarep utawa panggonan saka lomba, ana sawetara kritéria sing kudu dijupuk menyang wawasan, kalebu mental lan fisik rasio / katon.
Ing pilihan saka manuk tledekan gunung, ing bab kawitan kanggo Wigati punika faktor mental. Iki mental Highly qualified kanggo nemtokaké apa manuk bakal lomba utawa ora.
Manuk apik bisa dikenal saka wulu werna padhang, neat lan mengilap. Yen wulu watara dheweke katon kurang lan matted, iku wujud manuk ing kondisi apik, amarga saka lack saka care lan Nutrition ora nyukupi.
Kajaba iku, ing manuk karo wulu kurang lan tangles biasane ora duwe apik mental. Amarga katon rambute iku salah siji saka ibukutha nalika piyambakipun bakal ngadhepi karo jenis manuk utawa partner.

Link: tledekan gunung
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
tledekan



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Berbagai Macam Jenis Burung Tledekan putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 7th October 2015 06:32 AM
Referensi Pasaran Harga Burung Tledekan putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 6th October 2015 06:32 PM
Mengenal Burung Ciblek Gunung putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 26th August 2015 02:15 PM
Mengenal Burung Ciblek Sawah putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 26th August 2015 07:18 AM
Mengenal Jaket Gunung konveksikaos Forumku the Lounge 1 14th July 2014 09:28 PM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 09:28 AM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts